FAQ

• Milyen méretekben és mennyiségben tudok rétegelt lemezt rendelni?

A standard méreteink 2440*1220, 2540*1870, 3050*1300 mm 6-28 cm vastagságig B/BB és C/C minőségben. Egyedi méretekre az árajánlat fül alatt vagy e-mailben, telefonon kérhet árajánlatot. A minimális rendelési mennyiség 1 kamion.

• Hol található a TDA Wood Kft. és hova szállít?

A TDA Wood Kft. üzeme Magyarországon, Törökszentmiklós ipari parkjában található. Az áru szállítása megegyezés szerint történik, Európa szerte vállaljuk az áruk kiszállítását.

• Hogyan tudok árajánlatot kérni?

Árajánlatot a honlapunkon tud kérni illetve e-mailben, vagy telefonon érdeklődhet árainkról értékesítőinknél olasz, angol és magyar nyelven.

• Mik az eladási feltételek?

A TDA Wood Kft. kizárólag adószámmal rendelkező partnereknek értékesít. Belföldön a minimális rendelési mennyiség 1 raklap. A szállítás megszervezését viszont csak kamionos mennyiség esetén tudjuk vállalni.

• Mire használható a rétegelt lemez?

A nyár rétegelt lemez könnyű, ellenálló és könnyen megmunkálható, ezért minden igényre és felhasználásra alkalmas. Sokoldalú készterméket készítünk a bútoripar, a hajóipar és az építőipar számára. Az alkalmazott ragasztás szigorúan ellenőrzött, annak érdekében, hogy alacsony formaldehid tartalmú terméket kapjunk.

  Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
  TDA WOOD KFT.

  Törökszentmiklós,
  Dózsa György út 17.

   

  Rombolotto Marina
  +36 70 948 0147

  Nyitva tartás:

  H-P: 08.00-17.00